بحـث
المواضيع الأخيرة
صينيه الرقاق بالفرن باللحمه
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
صينيه الرقاق بالفرن باللحمه
بنجيب الصينية اللي هنعمل فيها الرقاق و ندهنها سمن
.
و نكون محضرين جنبنا شوربة سُخنة
.
نجيب الرقاق و يادوب نرش عليه شربه
(يعني يا دوب نبله)
.
و نبدأ نرص في الصينية
.
و اول ما يكتمل اول صف نجيب فرشة ندهن وش الصف بالسمن
(بنستخدم فرشة علشان مانستخدمش سمن كتير)
.
و نعمل كده لحد 3 طبقات
(بس الطبقة الثالثة مانحطش عليها سمن)
.
و بعدين نحط اللحم المفروم المعصج
(طعا بنعصج اللحم المفروم بالبصل المبشور و الملح و الفلفل و ممكن جوزة الطيب و السنوبرو قليل من السمن او الزيت علي النار حتي تستوي اللحم المفرومة و تكون مفلفلة)
.
و بعدين نحط 3 طبقات اخرين
(بنفس الطريقة اللي فاتت)
اخر طبقة لازم نحط سمن علشان يحمر و يعمل لون حلو
.
و نحط عليهم 3 كبشات شربة
.
و نحطهم في الفرن
لحد ما الشربة تنشف و يبدأ الرقاق ياخد لون علي الوش
.
اهم حاجة انه ياخد لون ذهبي من غير ما بنشف
.
و هيطلع روووعة من غير ما يعجن و لا يكون ناشف
.
.
.
ملحوظة
-------
لو ماحطيتيش سمن بين كل راق هيطلع معجن منك
.
.
.
و بالهنا و الشفا
.
و نكون محضرين جنبنا شوربة سُخنة
.
نجيب الرقاق و يادوب نرش عليه شربه
(يعني يا دوب نبله)
.
و نبدأ نرص في الصينية
.
و اول ما يكتمل اول صف نجيب فرشة ندهن وش الصف بالسمن
(بنستخدم فرشة علشان مانستخدمش سمن كتير)
.
و نعمل كده لحد 3 طبقات
(بس الطبقة الثالثة مانحطش عليها سمن)
.
و بعدين نحط اللحم المفروم المعصج
(طعا بنعصج اللحم المفروم بالبصل المبشور و الملح و الفلفل و ممكن جوزة الطيب و السنوبرو قليل من السمن او الزيت علي النار حتي تستوي اللحم المفرومة و تكون مفلفلة)
.
و بعدين نحط 3 طبقات اخرين
(بنفس الطريقة اللي فاتت)
اخر طبقة لازم نحط سمن علشان يحمر و يعمل لون حلو
.
و نحط عليهم 3 كبشات شربة
.
و نحطهم في الفرن
لحد ما الشربة تنشف و يبدأ الرقاق ياخد لون علي الوش
.
اهم حاجة انه ياخد لون ذهبي من غير ما بنشف
.
و هيطلع روووعة من غير ما يعجن و لا يكون ناشف
.
.
.
ملحوظة
-------
لو ماحطيتيش سمن بين كل راق هيطلع معجن منك
.
.
.
و بالهنا و الشفا
نهى سعيد- عضو لامع
- عدد المساهمات : 90
نقاط : 117
تاريخ التسجيل : 24/06/2009
رد: صينيه الرقاق بالفرن باللحمه
جوعتيني الله يسامحك ميرسي جدا هروح اعملهملم بس يارب مايروحش المستشفى
bsbosa- عضو لامع
- عدد المساهمات : 22
نقاط : 28
تاريخ التسجيل : 21/06/2009
رد: صينيه الرقاق بالفرن باللحمه
ال يعنى عنك كل حاجه جاهزه عشان تعمليها انت هتشتغلى علينا
نهى سعيد- عضو لامع
- عدد المساهمات : 90
نقاط : 117
تاريخ التسجيل : 24/06/2009
رد: صينيه الرقاق بالفرن باللحمه
لا قولى الا يعنى بتعرف تطبخ ههههههههههههههه شكرا يا ام زياد
bosekat_010- عضو لامع
- عدد المساهمات : 103
نقاط : 161
تاريخ التسجيل : 18/06/2009
العمر : 38
رد: صينيه الرقاق بالفرن باللحمه
ال اه بتعرفى تطبخى ياستى بكره تتعلمى
نهى سعيد- عضو لامع
- عدد المساهمات : 90
نقاط : 117
تاريخ التسجيل : 24/06/2009
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
2024-06-05, 4:02 pm من طرف khaled alsemary
» كيفية حفظ مستند Word كصورة (png و jpeg وما إلى ذلك)؟
2023-02-25, 2:53 am من طرف khaled alsemary
» احدث ماكينات التعبئة والتغليف من انتاج الشركة الهندسية ستيل 01090750006
2022-07-07, 3:29 am من طرف احمد صالح
» ماكينات تعبئة البقوليات (سكر,ارز,عدس ..... الخ)من الهندسية ستيل 01090750006
2022-07-07, 3:27 am من طرف احمد صالح
» ماكينات تعبئة وتغليف من انتاج الهندسية ستيل (سوائل ,بقوليات,بودرات)01090750006
2022-07-07, 3:26 am من طرف احمد صالح
» عروض وخصومات من شركة الهندسية ستيل على ماكينات التعبئة والتغليف
2022-06-28, 6:26 am من طرف احمد صالح
» ماكينات تعبئة وتغليف وخطوط انتاج من الهندسية ستيل
2022-06-28, 6:07 am من طرف احمد صالح
» عروض وخصومات من شركة الهندسية ستيل على ماكينات التعبئة والتغليف
2022-06-28, 5:29 am من طرف احمد صالح
» عروض وخصومات من شركة الهندسية ستيل على ماكينات التعبئة والتغليف
2022-06-28, 5:13 am من طرف احمد صالح